Om oss

Suber AS ble startet 18 mai 2021, med en visjon om å kunne hjelpe så mange som mulig med å få solgt bilen sin. Vi jobber vær eneste dag for og hjelpe våre kunder med og gjøre salg og kjøpsprosessen så enkel som mulig. Vi bestreber etter og ha gode biler til gode priser til enhver tid.

Salg

Siden vi startet opp 18. mai 2021, har vi hatt gleden av å hjelpe over 500 kunder med å finne sin drømmebil. Vi elsker å gjøre hele prosessen så enkel og smidig som mulig.

Ansatte

Vi er en gjeng på tre ansatte som brenner for biler og hjelper deg med å finne den perfekte matchen for dine behov. Hver av oss bringer vår egen personlighet, erfaring og lidenskap til vårt arbeid.

Kjøp

Vårt team er dedikert til å veilede deg gjennom hele reisen, enten det betyr å besvare spørsmål eller hjelpe deg med å finne den perfekte følgesvennen for ditt liv. Ta deg god tid til å utforske vårt utvalg. Vi er sikre på at du vil oppdage at vårt fokus på en enklere, mer informativ og givende kjøpsopplevelse gjør hele forskjellen.

Ofte stilte spørsmål

Kan dere gi meg en estimert verdi på hva min bil kan selges for?

Send oss en henvendelse her, så ordner vi det!

Hvem er ansvarlig for vask og klargjøring av bilen?

Vi tilbyr våre kunder to alternativer for klargjøring til foto. Kunder har muligheten til å levere bilen til oss ferdig vasket og klar for fotografering. Alternativt kan de velge vår vasketjeneste til en pris av 1500 kr, der vi sikrer at bilen er grundig vasket og forberedt før fotograferingen finner sted.

Hvem dekker omregistreringskostnadene?

Som forhandler inkluderer vi alltid omregistreringskostnaden i salgssummen, slik at det ikke er noe som kommer i tillegg til kjøpesummen. Vårt mål er å gjøre kjøpsprosessen så enkel og transparent som mulig for våre kunder. Ved å inkludere omregistreringskostnaden i salgssummen, eliminerer vi eventuelle ekstra gebyrer eller uforutsette kostnader, slik at du får en tydelig og oversiktlig pris for bilen du ønsker å kjøpe eller selge gjennom oss.

Hvem tar beslutningen om salgsprisen på bilen min?

Vi vil aldri selge en bil til en pris lavere enn det som er annonsert, med mindre vi har fått samtykke fra den juridiske eieren av kjøretøyet. Som en ansvarsfull forhandler tar vi våre forpliktelser på alvor og respekterer eierskapets integritet. Dette betyr at hvis vi mottar bud som er under den annonserte prisen, vil vi kontakte deg som eier for å få ditt samtykke før vi eventuelt går videre med en lavere salgspris.

Har dere tilgjengelighet for å organisere transport av bilen til deres lokasjon?

Vi er glade for å kunne tilby transporttjenester til både våre kunder som ønsker å selge bilen gjennom oss og til de som kjøper bil hos oss. Vår transporttjeneste gir deg muligheten til å enkelt bringe bilen til vårt salgssenter eller få den levert til ønsket adresse etter kjøpet er fullført. Kontakt oss for pristilbud.

Hvordan håndteres reklamasjoner i tilfelle de oppstår?

Ved reklamasjon på en bil som er kjøpt gjennom oss, trer vi inn som en uavhengig tredjepart for å forhandle og finne en passende løsning mellom partene. Du har rett til å reklamere på skjulte feil og mangler som vi visste eller burde ha visst om. Vennligst vær ærlig når du gir oss informasjon om eventuelle problemer eller mangler på bilen. Husk at reklamasjonsretten varierer basert på bilens alder og kjørelengde. Ønsker du å lære mer om reklamasjon og hvordan vi håndterer slike situasjoner, kan du finne mer informasjon på Forbrukerrådets nettsider ved å klikke på knappen nedenfor.

Når kan jeg hente ut bilen min kostnadsfritt dersom jeg bestemmer meg for å trekke den fra salget?

Vanligvis tar det ikke mer enn 24 timer. Vi tilbyr en kostnadsfri tjeneste for å hente bilen din etter den har vært hos oss i 10 uker. Dette gir deg fleksibilitet og tid til å se om det rette kjøpet kommer i løpet av denne perioden. Dersom du bestemmer deg for å avslutte samarbeidet tidligere enn de 10 ukene, vil det påløpe en avgift på 2500 kr for kansellering av samarbeidet

Dersom jeg ikke finner svar på mine spørsmål her, hvor kan jeg få ytterligere assistanse eller informasjon?

Da kan du ta kontakt med en av våre spesialister ved å trykke her.

Se vårt utvalg av biler